• Afbeelding 1
Featured

Album release TENS in Averechts

d.jpg

De uit Rijnsburg afkomstige Tens, nu woonachtig in Utrecht is theaterdocent, maker en rapworkshop docent. Tevens heeft hij ook een album uitgebracht genaamd “Lucide Droom”. Zowel de raps als de producties komen uit handen van Tens zelf. De gastbijdragen komen van DANYTHA, Emma en Renske.

In Tens' eigen woorden: ''Wat doe je liever? Dromen of doen? Of allebei? Ik ben een dromer en een doener. Een lucide droom is dat je je droom kunt sturen. Dit vind ik een mooie metafoor voor het leven en een goede kapstok voor dit album. Ik heb een tijd lang gedroomd over dit album. Ik heb alle tracks gemaakt tussen 2014 en 2020. Maar om het daadwerkelijk naar buiten te brengen is een ander verhaal. De tijd was rijp. Hierbij presenteer ik “Lucide Droom”, mijn soloalbum waarin dromen, persoonlijke verhalen, associatieve tekstacrobatiek en rauwe beats centraal staan. Nostalgische samples, overstuurde vocalen en surrealistische teksten over mijn jeugd, omgeving, angsten en ambities''.

Dit album brengt Tens op 9 februari voor het eerst live ten gehore bij Café Averechts op de Lijsterstraat 49 in Utrecht. Wees welkom!

 

Hier is de album link: https://open.spotify.com/album/0epmkNTWwpvsKF23tJ2c6J?si=wh0TuDJXTFOVIM0ZDA68iQ