• Afbeelding 1

Dankwoord van Knowledge For Children

Dit is dus waar we het voor doen. Wij tappers en kokers, wij bierdrinkers, muziekanten, bezoekers, kunstenaars en alle anderen die op de een of andere manier iets bijdragen aan Averechts.

"Dit" is niet het dankwoord zelf. "Dit" is het concrete resultaat van wat er met het geld verzameld door Averechts wordt gedaan. Onder andere door Knowledge For Children, die ons in onderstaande woorden lieten weten hoe precies.

Dank voor deze dank. Het motiveert alleen maar om door te gaan waar we mee bezig zijn.

 

"Hartelijk dank voor gift van caf'e Averechts van Knowledge for Children.

 

Ik, Aldert Gritter, ben afgelopen twee weken naar Kameroen geweest en heb met eigen ogen gezien hoe goed het geld besteed wordt. Schooltjes met 300 kinderen in een soort lemen hut, zonder water, die ontzetten blij zijn en dankbaar voor de boeken die we brachten. Als dank werd er gedanst, gezongen en kregen we zelfs een levende kip en een mand met mais.

We zitten nu op 110 scholen, hebben 30.000 kinderen al boeken gegeven (norm is 3 per kind, zodat 2 kinderen samen 6 boeken/vakken kunnen leren). We geven ook HIV/Aids voorlichting en opleiding voor leraren. Dat wordt gedaan door onze lokale Kameroenese organisatie (3 vrijwillige bestuursleden, 3 betaalde stafleden, 7 vrijwillige coordinatoren). Er zijn ook vrijwilligers uit Westerse landen die ons helpen.

Meer informatie: www.knowledgeforchildren.org

 

En nogmaals: heel erg bedankt, jullie gift komt heel goed terecht!!"