• Afbeelding 1

Diya Dhara in Sri Lanka

Diya Dhara in Sri Lanka.

 

De fooienpot van juli en augustus 2008 was voor ons. Heel hartelijk dank, namens ons en de mensen op Sri Lanka die er gebruik van kunnen maken.

Wij zijn een kleine particuliere stichting in oprichting, die hele basale zaken aanpakt in Sri Lanka. Alles gaat op vraag van onze zeer goede contactpersoon daar, een Sri Lankaanse vrouw.

Veel zaken hebben te maken met onderwijs, omdat wij denken dat dat een manier is om kinderen, maar ook hun families een stapje op weg te helpen.

Maandelijks ondersteunen we oa veel gezinnen voor hun schoolgaande kinderen.

Dit geld komt uit maandelijkse donaties, die we iedere maand vast krijgen.

Van incidentele giften bekostigen we veel eenmalige zaken als cursussen en beroepsopleidingen, en verder basale zaken die te maken hebben met wonen en werken.

Het geld van jullie fooienpot gaat mee in februari, omdat we dan weer voor langere tijd naar Sri Lanka gaan. We zullen jullie op de hoogte houden van

wat we daar doen. Voor alle informatie kun je kijken op www.diyadhara.nl

Mocht je onze projecten willen steunen? Zowel maandelijkse als incidentele giften zijn meer dan welkom. Klik op de website op contact, of stuur gelijk een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bedankt!! 

Atie Praagman

Jan Praagman