Steun Café Averechts via SALTVEN.org

saltven.org/cafeaverechts

Gelukkig is Café Averechts sinds vorige week weer vaker open en daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Zoals je wellicht zult begrijpen hebben wij de afgelopen maanden weinig inkomsten gehad waardoor we nog enigszins beperkt zijn in onze mogelijkheden. Begin dit jaar hebben we een inbraak gehad waarbij een groot deel van de opbrengst van het oud-en-nieuwfeest is gestolen, we zijn ruim twee maanden helemaal dicht geweest en sinds begin juni zijn we maar beperkt open (en nu dus gelukkig weer wat meer). Dit betekent dat we momenteel toch weinig financiële armslag hebben om bijvoorbeeld bandjes te betalen en goede doelen te steunen.
Wil jij Café Averechts een steuntje in de rug geven zodat we deze dingen weer meer kunnen doen? Dat kan nu via de website van Stichting Save Alternative Venues.

Stichting Save Alternative Venues, of SALTVEN in het kort, is een stichting die zich bezig houdt met het ondersteunen van alternatieve en creatieve instellingen in Nederland, die te lijden hebben onder dalende inkomsten, geen inkomsten kunnen genereren, geen (overheids)subsidies aan kunnen vragen of op welke manier dan ook in financieel zwaar weer verkeren.

Ga naarsaltven.org/cafeaverechts/ om een donatie te doen.

Alvast bedankt namens alle vrijwilligers van Café Averechts!

saltven

 

Wat er te doen is:

13 dec 2020
06:00PM -
Eetcafé Averechts

Statistiekjes

  • Ingelogde gebruikers: 1
  • Offline Gebruikers: 84
  • Gasten: 367