• Afbeelding 1
Pablo Mosteiro (live optreden)
Zondag, 11. Oktober 2020, 15:00 - 18:00
Hits : 595

PABLO MOSTEIRO

https://www.youtube.com/watch?v=swPBpuE8sz4

De uit Buenos Aires afkomstige tangozanger Pablo Mosteiro is al sinds zijn kindertijd gepassioneerd met zingen bezig. In 2004 lanceerde hij zijn zangcarrière in de VS en na enige tijd in Rome en Engeland te hebben gewoond is hij sinds kort in Utrecht neergestreken al waar hij door gaat met het verspreiden van de muziek uit zijn geboorteland. Zijn repertoire bestaat uit composities uit alle gebieden van de tangomuziek, van de vroege klasiekers tot eigentijdse stukken.

Op zondagmiddag 11 oktober komt Pablo een optreden verzorgen ons gezellige café.

"Pablo Mosteiro was born in Buenos Aires, Argentina, in 1985. He has been passionate about singing since childhood. In 2004 he launched his career as a tango singer in the United States. After spending time in Rome and in the UK, he now lives in Utrecht, where he continues to share the traditional music of his country. His repertoire includes compositions from all the eras of tango music, from the early classics to contemporary songs."

https://soundcloud.com/pablo-mosteiro

Vanwege Corona zijn wij genoodzaakt om enkele maatregelen te nemen, maar dat zal ons er zeker niet van weerhouden om er een gezellige avond van te maken vol mooie muziek!

Er is voor maximaal 20 personen een plekje. Wil je zeker zijn van een stoel, reserveer dan door te reageren op dit evenement. Last minute binnenlopen kan natuurlijk ook, mits er nog plek is, natuurlijk. Je reserveert dan bij de voordeur. Van te voren bellen om te checken of er nog plek is kan tijdens het evenement op 030-2710916.

Al onze muziekevenementen zijn GRATIS toegankelijk. Al onze winst gaat naar GOEDE DOELEN. Al onze biertjes worden door VRIJWILLIGERS getapt.